Transmuraal app

 
Huisartsen en specialisten zijn al actief betrokken bij het Transmuraal Platform Amsterdam en dit willen we graag uitbreiden naar de waarnemend huisartsen. Het Transmuraal Platform Amsterdam is een platform voor Stedelijke Transmurale Afspraken tussen specialisten en huisartsen, voor optimale zorg aan de patiënt, op de juiste plaats, door de juiste zorgprofessional!

Deze werkafspraken tussen huisartsen en specialisten rondom de onderwerpen COPD & Astma, CVRM/HVZ, DM, CVA en GGZ staan in de app Amsterdam Transmuraal. Het gebruik van de app en het naleven van deze transmurale afspraken, bevordert optimale zorg op de juiste plaats, door de juiste zorgprofessional! 

Download daarom ook de app Amsterdam Transmuraal!

Met behulp van de app kunt u snel en veilig overleggen met een specialist of huisarts.

Onder de button ‘wie is wie’ vindt u de actuele contactgegevens van alle specialisten, verpleegkundig specialisten en huisartsen die bij de verschillende specialismen betrokken zijn. Er staan inmiddels ruim 1300 zorgprofessionals geregistreerd in de app!

In de werkafspraken vindt u bijvoorbeeld wanneer u als huisarts de patiënt weer verwijst naar de specialist en aan welke voorwaarden dan voldaan moet worden.

Download de app in de app- of playstore onder de naam Afspraken Amsterdam Transmuraal

Meld u aan voor de module ‘wie is wie’

Als u de app heeft gedownload, kunt u zich aanmelden voor de module ‘wie is wie’, door het sturen van een mail naar smoelenboek-tpa@sigra.nl.

Lever hiervoor de volgende gegevens aan:

a. Achternaam

b. Voornaam

c. Organisatie

d. Specialisme

e. Aandachtsgebied

f. Veilig emailadres

g. Telefoonnummer werkmobiel

h. Telefoonnummer intercollegiaal

i. Pasfoto

Als u dit heeft gedaan, ontvangt u een bevestigingsmail. Door op de bevestigingslink in de mail te klikken wordt uw account geactiveerd. Via de link komt u op de bevestigingspagina waar u akkoord moet gaan met de  voorwaarden voor het gebruik van de app Amsterdam Transmuraal.  

Na akkoord ontvangt u een e-mail met uw inloggegevens: e-mailadres en wachtwoord. U kunt nu inloggen. In de instellingen van de app kunt u uw wachtwoord wijzigen. Bij de eerste keer inloggen dient u als extra beveiliging een pincode aan te maken. Met deze pincode is het mogelijk om de module wie-is-wie te openen.

Kijk ook eens onder de scholingsbutton

Een andere functionaliteit van de app is de Scholingsbutton. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de (na)scholingen in de regio Amsterdam op het gebied van chronische zorg.  

Via de website amsterdam-transmuraal.nl blijft u op de hoogte van wat er allemaal gebeurt binnen het Transmuraal Platform Amsterdam.

Heeft u vragen hierover, mail dan naar smoelenboek-tpa@sigra.nl