Vacatures Wagro bestuur Amsterdam

 
Ben jij waarnemer in (de omgeving) van Amsterdam en wil je graag je stem laten horen, meedenken over de rol van de waarnemer of beleid van de huisartsenzorg in Amsterdam? Dan zoeken wij jou! De Wagro is opzoek naar nieuwe bestuursleden. Wel of geen bestuurs- of organisatie ervaring, voel je welkom om de ervaring op te doen binnen ons bestuur of deze ervaring juist uit te bereiden!

Interesse of vragen? Mail naar: wagro@huisartsenkringamsterdam.nl

De Wagro is de stem van waarnemend huisartsen, AIOS en HIDHA’s in de regio Amsterdam, de stem van jou dus! Waarnemend huisartsen en HIDHA’s vormen een grote groep in Amsterdam met een eigen dynamiek: ze zijn veel buiten Amsterdam werkzaam en doen relatief veel ANW-diensten op de post.

Via nauwe betrokkenheid bij de overleggen met de Huisartsenkring Amsterdam Almere (HKAA) en de Huisartsenposten Amsterdam komen wij op voor jouw  belangen als waarnemer.

De Wagro Amsterdam/Almere werkt samen met andere Wagro’s in de regio. Er vinden maandelijks overleggen plaatsen tussen de WAGRO en de HKAA,  een van ons zit zelfs in het HKAA bestuur! Driemaandelijks overleggen wij met de huisartsenpost Amsterdam (HpA) over onder andere de ontwikkelingen en werkomstandigheden. Tevens wordt er 2 keer per jaar een  nascholing georganiseerd, brengen wij intervisie groepjes bij elkaar en organiseren we borrels om waarnemers met elkaar in contact te brengen!