Vacature bestuurslid WAGRO Amsterdam-Almere

 
Wij zoeken twee nieuwe bestuursleden. Wij vergaderen 8 keer per jaar en verdelen onderling de taken. De gemiddelde tijdsbesteding is twee uur per week. We krijgen een vacatiegeldvergoeding van €75,00 per uur. Heb je interesse? Woon vrijblijvend eens een vergadering bij!

Als bestuurslid van de Wagro vertegenwoordig je waarnemend huisartsen, HIDHA’s en AIOS in overleg met de huisartsenkring en de huisartsenpost. Daarnaast organiseren wij onder andere nascholingen, borrels en intervisiegroep bijeenkomsten. Naast deze vaste taken spelen we in op wat er op dat moment leeft onder de waarnemend huisartsen en HIDHA’s, zoals problemen op de huisartsenpost.

Zoals jullie hebben meegekregen is omtrent het laatste momenteel genoeg te doen voor ons als bestuur. Juist daarom hopen wij enthousiastelingen te vinden die ons bestuur kunnen aanvullen, zodat wij onze vertegenwoordiging van waarnemend huisartsen en HIDHA’s voldoende waar kunnen maken. Door het WAGRO bestuur te combineren met je waarnemingen wordt je betrokken bij alle interessante ontwikkelingen van ons vak. Stuur ons een bericht als je een keer vrijblijvend mee wilt vergaderen of sowieso interesse hebt om ons goedlopend bestuur aan te vullen naar wagro@huisartsenkringamsterdam.nl