Vacature bestuurslid Noord-Holland Midden

 
Heb jij interesse om buiten de spreekkamer om bezig te zijn met huisartsgeneeskunde op een vakoverstijgend niveau? Om op te komen voor de belangen van waarnemers in jouw regio, of door het organiseren van interessante nascholingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als WAGRO Noord Holland Midden behartigen wij de regionale belangen van waarnemers en HIDHA’s uit Zuid en Midden Kennemerland, Zaanstreek-Waterland, Haarlemmermeer en Amstelland met hierin de huisartsenposten van Haarlem, Beverwijk, Zaandam, Purmerend, Beverwijk, Amstelveen en Hoofddorp. We vallen rechtstreeks onder de LHV Kring.

We organiseren 2-3 keer per jaar een geaccrediteerde nascholingsavond, vaak in samenwerking met WAGRO Amsterdam, we organiseren 2x per jaar samen met de LOVAH en WAGRO Amsterdam een netwerkborrel en indien er behoefte bestaat ook een moment voor het ijken van instrumenten of een borrel om bijvoorbeeld intervisiegroepen te vormen of praktijkhouders en geïnteresseerde waarnemers voor praktijkopvolging aan elkaar te koppelen.
We streven naar goede contacten met de huisartsenposten en met de bemiddelingsbureau’s, zonder onze onafhankelijkheid te verliezen. Daarnaast werken we samen met WAGRO’s over het hele land en met de WADI.

We vragen een waarnemend huisarts of HIDHA, woonachtig of werkzaam in één van bovenstaande regio’s die bereid is om zich hiervoor in te zetten. We vergaderen 6 keer per jaar en er is hiervoor een vacatievergoeding beschikbaar.

Voor aanmelden of meer vragen kan je mailen naar Wagro-NHM@lhv.nl of ons benaderen via Facebook of HAweb.