Update vanuit de Wagro Amsterdam-Almere

 
Afgelopen periode zijn we, net als jullie, helemaal ondergedompeld in de COVID-19 crisis. Plannen voor nascholingen, intervisiecafe, alles is even op een laag pitje. Daarentegen kwam er een enorme stroom andere zaken op gang. Bij de communicatie vanuit het crisisteam heeft het even geduurd voordat wij als waarnemend huisartsen ook werden meegenomen, maar als het goed is zitten jullie nu allemaal in de ‘HaROP mailing’ via onze mailinglist. We hebben jullie signalen ontvangen over moeilijkheden en onduidelijkheden op de huisartsenpost en hierover onze feedback gegeven aan de HPA en het crisisteam.

Voor velen van ons zijn het nu lastige tijden met geannuleerde waarnemingen en minder werkaanbod. We roepen jullie op met juridische vragen hierover echt individueel contact op te nemen met de juridische afdeling van de LHV. 

We hopen dat jullie ons blijven mailen via wagro@huisarstenkringamsterdam.nl, zo blijven we op de hoogte wat er speelt en kunnen we signalen tijdig (en krachtig!) doorspelen naar de juiste personen. 

Met vriendelijke groeten,

Wagro bestuurders,
Anneke Zwijnenburg,
Lotte Timmermans en
Hicham el Jilali